Fjalor Shqip-Shqip

U gjetën 1 fjalë: (0.53 sekonda)

ATROFIZIM m. biol. mjek.

Veprimi dhe gjendja sipas kuptimeve të foljeve ATROFIZOJ, ATROFIZOHEM. Atrofizimi i gjymtyrëve.

Të kërkuara së fundmi

Copyright © Andi Hamolli.
All Rights Reserved.

www.000webhost.com