Fjalor Shqip-Shqip

U gjetën 2 fjalë: (0.59 sekonda)

ASTROLOG m. sh.

Ai që merret me astrologji.

ASTROLOGJI f.

Dituri e rreme, që përpiqet të parashikojë ngjarjet dhe fatin e njerëzve, duke vëzhguar vendosjen e trupave qiellorë. Astrologjia mesjetare.

Të kërkuara së fundmi

Copyright © Andi Hamolli.
All Rights Reserved.

www.000webhost.com