Fjalor Shqip-Shqip

U gjetën 1 fjalë: (0.75 sekonda)

ASFIKSI f.

1. mjek. Vështirësim ose ndalim i frymëmarrjes nga mungesa e ajrit me oksigjen. Vdiq nga asfiksia.

2. fig. Ndërprerje a vështirësi e madhe që krijohet në një degë prodhimi dhe që pengon zhvillimin e lirë të saj.

Të kërkuara së fundmi

Copyright © Andi Hamolli.
All Rights Reserved.

www.000webhost.com