Fjalor Shqip-Shqip

U gjetën 1 fjalë: (0.55 sekonda)

ARGJENDARI f.

1. Mjeshtëria e argjendarit, punimi i sendeve dhe i stolive prej ari e argjendi. Punime argjendarie.

2. Punishtja ku bëhen sende prej ari e argjendi; vendi i punës së argjendarit; dyqan ku shiten stoli e sende të punuara me ar e argjend.

3. përmb. Sende e stoli prej argjendi, argjendurina.

Të kërkuara së fundmi

Copyright © Andi Hamolli.
All Rights Reserved.

www.000webhost.com