Fjalor Shqip-Shqip

U gjetën 1 fjalë: (0.58 sekonda)

ANTIKITET m.

1. Periudha e botës së vjetër skllavopronare greke e romake; kultura dhe trashëgimi i kësaj bote; lashtësi. Antikiteti grek (romak). Shkrimtarët (filozofët) e antikitetit. Heronjtë e antikitet..

2. sh. ~E, ~ET. Monumente dhe vepra arti, që kanë mbetur nga lashtësia; sende të vjetra e të rralla.

Të kërkuara së fundmi

Copyright © Andi Hamolli.
All Rights Reserved.

www.000webhost.com