Fjalor Shqip-Shqip

U gjetën 1 fjalë: (0.57 sekonda)

ANTIKISHTAR mb.

Që është kundër kishës dhe që lufton kundër saj. Lëvizje (rrymë) antikishtare.

Të kërkuara së fundmi

Copyright © Andi Hamolli.
All Rights Reserved.

www.000webhost.com