Fjalor Shqip-Shqip

U gjetën 1 fjalë: (0.55 sekonda)

ANDART m. sh. hist.

1. Pjesëmarrës në çetat e komitëve grekë, që ishin në shërbim të ushtrisë dhe të qeverisë shoviniste greke. Përleshjet me andartët.

2. si mb. ~, ~E. Që ka të bëjë me çetat e komitëve grekë në shërbim të shovinistëve; që është karakteristik për to. Çeta andarte. Veshje andarte.

Të kërkuara së fundmi

Copyright © Andi Hamolli.
All Rights Reserved.

www.000webhost.com