Fjalor Shqip-Shqip

U gjetën 1 fjalë: (0.75 sekonda)

AMIANT m. min.

Mineral i përbërë prej fijesh të holla, që nuk digjet e nuk e përcjell rrymën elektrike dhe që përdoret për të bërë pëlhura e sende të tjera të padjegshme, për pllaka izolimi etj. Fije (pllakë) amianti. Veshje amianti.

Të kërkuara së fundmi

Copyright © Andi Hamolli.
All Rights Reserved.

www.000webhost.com