Fjalor Shqip-Shqip

U gjetën 1 fjalë: (0.53 sekonda)

ALLAXHA f. sh.

1. Pëlhurë e ndritshme pambuku a mëndafshi, me vija e me lule ngjyrash të ndryshme; veshje e bërë me këtë lloj pëlhure. Çitjane allaxhaje. Vishet me allaxha.

2. bujq. Sëmundje që i bie duhanit dhe ia bën gjethet pika-pika. I bie allaxhaja.

3. Misër me kokrra të përziera të bardha e të verdha, misër larush.

Të kërkuara së fundmi

Copyright © Andi Hamolli.
All Rights Reserved.

www.000webhost.com