Fjalor Shqip-Shqip

U gjetën 1 fjalë: (0.79 sekonda)

AHENGXHI m. sh. thjeshtligj.

Ai që u bie sazeve dhe këndon nëpër ahengje; ai që merr pjesë në një aheng.

Të kërkuara së fundmi

Copyright © Andi Hamolli.
All Rights Reserved.

www.000webhost.com