Fjalor Shqip-Shqip

U gjetën 1 fjalë: (0.55 sekonda)

AGROZOOTEKNI f.

Tërësia e njohurive shkencore dhe e rregullave, që duhen zbatuar për rritjen e bimëve bujqësore dhe të kafshëve të dobishme. Fakulteti (kursi, rrethi) i agrozooteknisë. Studioj për agrozootekni.

Të kërkuara së fundmi

Copyright © Andi Hamolli.
All Rights Reserved.

www.000webhost.com