Fjalor Shqip-Shqip

U gjetën 1 fjalë: (0.73 sekonda)

AGROTEKNIKË f.

Sistemi i njohurive shkencore dhe i rregullave, që duhen zbatuar për rritjen e bimëve bujqësore. Agroteknikë e lartë (e përparuar). Agroteknika e grurit (e misrit, e drithërave). Përmirësimi i agroteknikës. Studioj për agroteknikë.

Të kërkuara së fundmi

Copyright © Andi Hamolli.
All Rights Reserved.

www.000webhost.com