Fjalor Shqip-Shqip

U gjetën 2 fjalë: (0.63 sekonda)

AGROTEKNIK mb.

Që ka të bëjë me agroteknikën, që i përket agroteknikës, i agroteknikës. Masa (shërbime) agroteknike. Njohuri (metoda) agroteknike. Kodi agroteknik. Kushte (afate) agroteknike. Kabineti agroteknik.

AGROTEKNIKË f.

Sistemi i njohurive shkencore dhe i rregullave, që duhen zbatuar për rritjen e bimëve bujqësore. Agroteknikë e lartë (e përparuar). Agroteknika e grurit (e misrit, e drithërave). Përmirësimi i agroteknikës. Studioj për agroteknikë.

Të kërkuara së fundmi

Copyright © Andi Hamolli.
All Rights Reserved.

www.000webhost.com