Fjalor Shqip-Shqip

U gjetën 2 fjalë: (0.63 sekonda)

AGRONOMI f.

Shkenca që studion ligjet e punimit të tokës dhe të prodhimit bujqësor; bazat shkencore të prodhimit bujqësor. Agronomi e përparuar. Fakulteti i agronomisë. Dega e agronomisë. Studioj për agronomi. Zbatoj agronominë.

AGRONOMIK mb.

Që ka të bëjë me agronominë, që i përket agronomisë, i agronomisë. Shkencat agronomike. Njohuri agronomike. Kërkime (studime) agronomike.

Të kërkuara së fundmi

Copyright © Andi Hamolli.
All Rights Reserved.

www.000webhost.com