Fjalor Shqip-Shqip

U gjetën 4 fjalë: (0.55 sekonda)

AGRONOM m. sh.

Specialist në fushën e agronomisë; organizues i prodhimit bujqësor mbi baza shkencore. Agronom i lartë (i mesëm). Agronomi i kooperativës.

AGRONOME f. sh.

Fem. e AGRONOM,~I.

AGRONOMI f.

Shkenca që studion ligjet e punimit të tokës dhe të prodhimit bujqësor; bazat shkencore të prodhimit bujqësor. Agronomi e përparuar. Fakulteti i agronomisë. Dega e agronomisë. Studioj për agronomi. Zbatoj agronominë.

AGRONOMIK mb.

Që ka të bëjë me agronominë, që i përket agronomisë, i agronomisë. Shkencat agronomike. Njohuri agronomike. Kërkime (studime) agronomike.

Të kërkuara së fundmi

Copyright © Andi Hamolli.
All Rights Reserved.

www.000webhost.com