Fjalor Shqip-Shqip

U gjetën 1 fjalë: (0.58 sekonda)

AGROKOMPLEKS m. bujq.

Tërësia e punimeve dhe e shërbimeve, që u bëhen bimëve bujqësore për t'u zhvilluar mirë e për të dhënë prodhime të larta. Zbatimi (hartimi) i agrokompleksit.

Të kërkuara së fundmi

Copyright © Andi Hamolli.
All Rights Reserved.

www.000webhost.com