Fjalor Shqip-Shqip

U gjetën 1 fjalë: (0.82 sekonda)

AGROBIOLOGJI f.

Shkenca që merret me ligjet e përgjithshme biologjike, të cilat veprojnë në rritjen e bimëve e të kafshëve të dobishme dhe që shërbejnë si mbështetje për bujqësinë e për blegtorinë. Parimet e agrobiologjisë. Kabineti i agrobiologjisë.

Të kërkuara së fundmi

Copyright © Andi Hamolli.
All Rights Reserved.

www.000webhost.com