Fjalor Shqip-Shqip

U gjetën 1 fjalë: (0.63 sekonda)

AGNOSTICIZËM m. filoz.

Rrymë filozofike idealiste, që mohon mundësinë e njohjes së botës objektive dhe të ligjeve të zhvillimit të saj.

Të kërkuara së fundmi

Copyright © Andi Hamolli.
All Rights Reserved.

www.000webhost.com