Fjalor Shqip-Shqip

U gjetën 1 fjalë: (0.79 sekonda)

AGLOMEROJ kal., spec.

Ngjesh me nxehtësi kokrruat ose pluhurin e një lënde dhe e bëj një copë a një masë të vetme; kokërrzoj. Aglomeron qymyrgurin pluhur.

Të kërkuara së fundmi

Copyright © Andi Hamolli.
All Rights Reserved.

www.000webhost.com