Fjalor Shqip-Shqip

U gjetën 1 fjalë: (0.53 sekonda)

AERODROM m. sh.

Fushë me piste e me pajisje të nevojshme për ngritjen, uljen dhe qëndrimin e aeroplanëve e të mjeteve të tjera fluturuese; fushë aeroplanësh. Aerodrom ushtarak. Pista (kulla) e aerodromit. Ulet në aerodrom.

Të kërkuara së fundmi

Copyright © Andi Hamolli.
All Rights Reserved.

www.000webhost.com