Fjalor Shqip-Shqip

U gjetën 1 fjalë: (0.55 sekonda)

BIOSFERË f. spec.

Zonë e rruzullit tokësor, në të cilën ka jetë; tërësia e qenieve të gjalla që jetojnë në tokë, në ujë dhe në atmosferë.

Të kërkuara së fundmi

Copyright © Andi Hamolli.
All Rights Reserved.

000webhost logo