Fjalor Shqip-Shqip

U gjetën 1 fjalë: (0.57 sekonda)

BIOFIZIKË f.

Shkencë që studion dukuritë dhe ligjet fizike tek organizmat e gjallë.

Të kërkuara së fundmi

Copyright © Andi Hamolli.
All Rights Reserved.

www.000webhost.com